Getac S410 devine oficial: notebook semi rugged de la ELKO România

0
1177

Getac S410 este cel mai nou laptop ultrarezistent, lansat de ELKO România în această săptămână. Avem de-a face aici de fapt cu un notebook semi-rugged, cu un design gândit să facă faţă contactelor mai dure. Vine cu opţiuni de securitate şi dotări de top pentru zona în care se încadrează.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

E vorba despre un laptop destul de subţire şi uşor pentru un model rugged. Produsul se remarcă prin camera IR disponibilă opţional, care vine cu suport pentru recunoaştere facială şi Windows Hello. Astfel, se permite autentificarea rapidă şi securitatea sporită. Getac S410 vine cu suport TPM 2.0 şi Opal 2.0 SSD, iar la interior găsim un procesor Intel Core i5 sau i7 de generaţie a opta, plus soluţie grafică Intel UHD Graphics 620.

Conectivitatea este asigurată de WiFi 802.11 ac şi Bluetooth 4.2. Acest laptop are o diagonală de 14 inch şi rezoluţie Full HD, iar panoul este de tip LumiBond, oferind o experienţă tactilă îmbunătăţită, cu suport pentru până la 10 atingeri simultane. Suportă chiar şi input când sunt folosite mănuşi. Luminozitatea ajunge la 800cd/m2 şi avem şi un sistem de înlocuire rapidă a bateriei.

Opţiunile de autentificare sunt variate, pornind de la camera IR şi ajungând la cititorul de amprente, cititorul Smartcard şi cel RFID pe două frecvenţe. Acest laptop rulează Windows 10 şi vine şi cu funcţia Absolute DDS, care permite dezactivarea sa de la distanţă, în caz de furt. Fiind un model rugged, este certificat MIL-STD-810G, însemnând că poate supravieţui căderilor de până la 1 metru, contactului cu lichide, vibraţii, şocuri şi temperaturi extreme.

Preţul este undeva între 3000 şi 4000 de dolari.