Garmin prezintă un ceas inteligent pentru gameri: Garmin Instinct eSports Edition

0
1178

În general Garmin produce ceasuri care sunt gândite pentru cei cu stil de viaţă activ, cei care petrec mult timp în drumeţii şi activităţi ce ard calorii. Ei bine, compania tocmai a lansat un ceas pentru gameri şi nu orice gameri, ci chiar cei angrenaţi în competiţii eSports. Se numeşte Garmin Instinct ESports Edition şi avem detalii despre el mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

La bază este un ceas inteligent clasic, cu funcţii de monitorizare a sănătăţii, doar că oferă şi metrici utili pentru gameri. Aparent modul în care monitorizează stresul poate ajuta un gamer competitiv care face bani din pasiunea sa să aibă un control mai bun asupra minţii sale. Ca să nu mai vorbim că stilul de viaţă al jucătorilor din eSports este haotic şi poate fi ajustat cu acest purtabil. Garmin Instinct eSports poate face ca somnul să fie mai odihnitor şi eficient, poate ţine sub control activitatea fizică şi creşte performanţa mentală a jucătorului.

Corpul său este certificat MIL-STD 810 şi aminteşte ca design de Garmin Instinct Solar. Oferă 80 de ore de autonomie în mod eSports sau 14 zile în mod clasic. Garmin a mai creat şi STR3AMUP!, un tool de streaming pentru PC-uri, care le va permite gamerilor să facă streaming cu datele lor biometrice spre fani. Aceştia vor vedea în timp real cum creşte pulsul sau nivelul de stres în vreme ce se joacă un meci dur de Fortnite, sau o finală League of Legends. Şi fiindcă e vorba despre Garmin, avem şi un GPS avansat, cu localizare precisă, dar şi tracking pentru 30 de activităţi sportive şi moduri.

Are senzor de pul,s 5 butoane fizice, cadran alb-negru, notificări. Produsul costă 300 de euro.