Galaxy View 2, noua tabletă Samsung cu diagonală mare apare în GeekBench

0
706

În ultimele luni am tot auzit că Samsung pregăteşte câteva tablete midrange pentru debut, eventual la CES 2019 sau MWC. CES a trecut, deci rămâne alternativă MWC. Acum aflăm că un model Galaxy View 2 e gata de debut, el apărând în benchmarkul GeekBench.

Publicitate

Primul Galaxy View era o tabletă uriaşă, cu diagonală de 18.4 inch şi apărea tocmai în 2015. Succesorul său a fost certificat WiFi şi Bluetooth din septembrie anul trecut, iar numele de cod SM-T927A a apărut de câteva ori de atunci. El se găseşte de altfel şi în GeekBench. Se pare că Galaxy View 2 va avea un ecran de 17.5 inch şi Android la bord.

Galaxy View 2

Va rula Android 8.1 şi se va folosi de un procesor octa core Exynos 7885, tactat la 1.59 GHz, însoţit de 3 GB RAM. Scorurile din benchmark sunt modeste, la nivel de telefon low midrange. Predecesorul era masiv, la o greutate de 2.65 kilograme şi era o tabletă gândită pentru consum video sau lucru la comun în sala de conferinţe. Costa și destul de mult, în jur de 700 de euro.

Şi noul venit e aşteptat la o sumă mare, fiind un produs de nișă. Nu ar strica suport pentru stylus, baterie generoasă şi mânere pentru transport mai uşor.