Fujitsu STYLISTIC V535 este o tabletă rugged cu soluție de scanare a venelor; va fi utilizată și în domeniul medical

0
743
Fujitsu STYLISTIC V535

În vreme ce în lumea smartphone asistăm la o trecere de la scannere de amprente la soluții de autentificare pe bază de iris, iată că în zona de tablete asistăm la o evoluție mai inedită. Aceasta vine din partea celor de la Fujistsu care astăzi au prezentat tableta rugged Fujitsu STYLISTIC V535.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Vorbim despre un dispozitiv spectaculos ce vine echipat cu noul senzor F-Pro, soluție de scanare a venelor ce este integrată direct în carcasa produsului. Aparent, acesta este cel mai nou și cel mai mic senzor de acest tip din gama PalmSecure a celor de la Fujitsu.

Device-ul sosește cu un display tactil de 8.3 inch (panou rezistent la apă și praf) și cu Windows 10 preinstalat. Mai avem și un procesor Intel Atom Z3745 la bord, o cameră frontală de 2 megapixeli, un senzor de 8 megapixeli în spate și o baterie cu autonomie de 5 ore.

Japonezii văd acest produs folosit în domenii precum servicii financiare, retail, dar și în medicină. Soluția de scanare a venelor ar putea fi utilizată astfel pentru înregistrarea pacienților în baza de date a spitalului sau pentru autentificarea clienților la ATM-uri.

Fujitsu a mai declarat că în acest moment lucrează cu diferiți parteneri strategici pentru implementarea acestei soluții pe numeroase dispozitive și în diferite domenii.