Fujitsu STYLISTIC V535

În vreme ce în lumea smartphone asistăm la o trecere de la scannere de amprente la soluții de autentificare pe bază de iris, iată că în zona de tablete asistăm la o evoluție mai inedită. Aceasta vine din partea celor de la Fujistsu care astăzi au prezentat tableta rugged Fujitsu STYLISTIC V535.

Publicitate

Vorbim despre un dispozitiv spectaculos ce vine echipat cu noul senzor F-Pro, soluție de scanare a venelor ce este integrată direct în carcasa produsului. Aparent, acesta este cel mai nou și cel mai mic senzor de acest tip din gama PalmSecure a celor de la Fujitsu.

Device-ul sosește cu un display tactil de 8.3 inch (panou rezistent la apă și praf) și cu Windows 10 preinstalat. Mai avem și un procesor Intel Atom Z3745 la bord, o cameră frontală de 2 megapixeli, un senzor de 8 megapixeli în spate și o baterie cu autonomie de 5 ore.

Japonezii văd acest produs folosit în domenii precum servicii financiare, retail, dar și în medicină. Soluția de scanare a venelor ar putea fi utilizată astfel pentru înregistrarea pacienților în baza de date a spitalului sau pentru autentificarea clienților la ATM-uri.

Fujitsu a mai declarat că în acest moment lucrează cu diferiți parteneri strategici pentru implementarea acestei soluții pe numeroase dispozitive și în diferite domenii.