Fitbit Ionic este cel mai nou smartwatch destinat sportivilor; aduce un senzor SpO2 și certificare 5ATM

0
1112
Fitbit Ionic

Din partea producătorului Fitbit, cel mai puternic brand global de dispozitive inteligente pentru măsurarea activităților fizice, vine astăzi primul smartwatch al companiei cunoscut drept Fitbit Ionic. Produsul este destinat în special sportivilor și aflați totul despre el în rândurile următoare.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ei bine, acest purtabil vine integrat cu senzor SpO2 pentru ca în viitor dispozitivul să poată identifica și boli precum apneea în somn. Se oferă și sistem GPS de ultimă generație, 2.5 GB spațiu intern de stocare și o gamă variată de aplicații native și teme pentru ceas disponibile în FitBit App Gallery.

Fitbit Ionic

Se promite o autonomie de până la 4 zile și important de știut că ceasul este compatibil cu telefoanele iOS, Android și Windows Phone. Cei pasionați de înot trebuie să afle că smartwatch-ul are și certificare pentru rezistență la apă de până la 50 metri, semn că nu îi este frică de scufundări.

Fitbit Ionic

De asemenea, Fitbit Ionic aduce senzori pentru măsurarea numărului de pași, sistem pentru monitorizarea pulsului cardiac și suport pentru redare audio prin Bluetooth. Vom primi și notificări pentru apelurile sau mesajele primite pe smartphone, iar din 2018 vor fi lansate antrenamente video alături de Fitbit Coach.

Sunt disponibile și o gamă largă de accesorii precum brățări interschimbabile ce reflectă stiluri diferite, de la sport și până la clasic. Ceasul Fitbit Ionic va fi disponibil în România din luna octombrie! Prețul este de 300 dolari!