Fitbit Charge 5 apare în primele imagini, cu un design mai arătos

0
1784

Următoarea brăţară de fitness importantă de la Fitbit pare să fie Fitbit Charge 5, care tocmai a apărut într-o scăpare pe web. Purtabilul apare într-o serie de randări pe care le analizăm mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Fitbit a fost preluat de Google, iar tranzacţia a fost finalizată la început de an 2021. Cele două companii au terminat integrarea echipelor şi soluţiilor software, iar acum Marele G pompează bani serioşi în proiectele companiei. Revenind la scăpare, acolo unde Fitbit Charge 4 avea un design angular şi cumva minimalist, Fitbit Charge 5 trece la o abordare mai jucăuşă, mai rotunjită.

Cureaua aduce cu ceva ce ar face Apple, iar unele elemente de design par preluate de la Fitbit Luxe, lansat în aprilie. Ecranul este curbat şi pare mai mare. Sunt şi două mici panouri laterale care ar putea oferi control capacitiv, deşi nu băgăm mana în foc. Ar fi o inovaţie pe partea de navigare, cu siguranţă. Fitbit a mai pus butoane capacitive şi pe Charge 4 şi Fitbit Sense, dar nu au fost cele mai fericite implementări.

Ecranul color e o altă noutate importantă pentru produs, mai ales că seria Charge nu avea aşa ceva. Evan Blass, sursa scăpării ne-a prezentat brăţara de fitness în 3 nuanţe: bej, gri deschis spre albastru şi negru. Ca dotări mă aştept la senzor de puls, senzor pentru saturaţie a oxigenului, monitorizare somn, GPS, pedometru, funcţii care atenuează stresul, tracking de ciclu menstrual şi multe opţiuni legate de fitness.