Filmările la mult așteptata reuniune a serialului „Friends” au fost finalizate; Va debuta pe HBO MAX

0
2308

Una dintre cele mai apreciate serii TV all-time este și „Friends„, serialul care debuta pe NBC la data de 22 septembrie 1994. Ultimul sezon (10) a debutat pe 6 mai 2004 și printre protagoniști se numărau Jennifer Aniston, Courteney Cox. Din distribuție făcea parte și Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry și David Schwimmer.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest serial se învârte în jurul celor 6 prieteni cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani și ne prezintă întâmplările din viața lor de zi cu zi, cât și cea amoroasă. A fost produs de Bright/Kauffman/Crane Production în colaborare cu Warner Bros. și pe lista regizorilor se numără Kevin S. Bright, Kauffman și Crane. Acum la 17 ani de la încheierea serialului, actorii se vor reîntâlni într-un episod special tip reuniune.

Friends

Deși filmările la această producție urmau să înceapă în martie 2021, pandemia a dat planurile pe ste cap. Cu toate acestea HBO Max spune că episodul special va sosi, iar dovada este o postare de pe Instagram proaspăt apărută. Această postare venea din partea designer-ului de platou Greg Grande care prezenta apartamentul în care serialul Friends se desfășoară.

La scurt timp postarea a fost ștearsă, dar informațiile au fost rapid distribuite în online. Și ajung iată și la urechile noastre. A mai existat și o altă postare din partea lui Matthew Perry (Chandler). Aici era  vorba despre o imagine în care actorul apărea la machiaj și în care era menționată reuniunea cu „prietenii”. De asemenea, ieri pe data de 10 aprilie, pe contul oficial de Instagram a apărut o postare prin care este confirmată finalizarea filmărilor.

Nu avem o dată bătută în cuie pentru lansarea acestei reuniuni, dar atunci când va debuta, va fi disponibilă pe HBO Max.