Age of Empires IV se lansează la toamnă și avem un prim gameplay video dezvăluit

0
1972
Age of Empires IV

Cu siguranță printre voi se numără mulți care au jucat seria Age of Empires, joc de strategie real-time anunțat inițial în 1997. Au fost lansate 8 jocuri în total, dintre care 3 principale și alte 5 de tip spinoff. Acum ne pregătim de lansarea lui Age of Empires IV care vine în toamnă pe platforma Windows.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Această a 4-a iterație din serie a fost prezentată astăzi în cadrul evenimentului Fan Preview unde dezvoltatorul Relic Entertainment a anunțat o perioadă de lansare. Toamna anului 2021 este bifată ca perioada lansării și avem și un clip gameplay. În acest material vedem jocul din perspectiva jucătorului, acoperind inclusiv campania și multe elemente vizuale prin care vedem cum s-au schimbat lucrurile față de titlurile precedente.

Age of Empires IV

Observăm și faptul că multe elemente din cel mai popular joc din serie și anume Age of Empires II sunt prezente și aici în Age of Empires IV. Pe lângă preview-ul pentru civilizații, adunarea de resurse și combatul care include și elemente navale, avem și câteva noutăți. Un exemplu este ascunderea de trupe în copaci pentru ambuscade pregătite pentru atacatori.

Age of Empires IV Gameplay:

Suntem informați cu privire la faptul că Age of Empires IV va include 8 civilizații la lansarea din toamnă. Printre cele prezentate în materialul video de azi avem Sultanatul Delhi și chinezii, cât și două noi civilizații. Toate se alătură mongolilor și britanicilor care au fost anunțați anterior. De asemenea, vor exista 4 campanii istorice cu design asimetric pentru civilizații.

Cei care vor să încerce acest nou joc mai devreme au posibilitatea de a se înscrie aici pentru a primi un loc în testarea public beta. AE IV se va lansa atât pe Microsoft Store, cât și pe Steam. Va fi disponibil și în Xbox Game Pass iar pe viitor poate îl vom vedea și pe console.