Elon Musk construieşte un dragon cyborg, iar Game of Thrones i-a răspuns deja

0
1279

Ce faci când ai prea mulţi bani şi prea multă imaginaţie? Te apuci să creezi proiecte şi aparate de care nimeni nu are nevoie, dar care ar fi cool să existe. Aşa a luat naştere acel aruncător de flăcări creat de Boring Company, una dintre firmele lui Elon Musk. Acum excentricul miliardar ne pregăteşte un “dragon cyborg”. De ce? De ce nu?

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Informaţia a venit via Twitter, ca de obicei pentru Elon, iar majoritatea followerilor săi au luat în râs proiectul. Până şi contul oficial Game of Thrones a reacţionat, recomandând că Musk să se închine în faţa reginei Targaryen. Cred că Musk a văzut filmul “Ready Player One”, acolo unde face senzaţie o bătălie între un robot Gundam şi un Mechagodzilla, altfel nu îmi explic proiectul său.

Poate că nu îi plac dragonii din Game of Thrones şi vrea să creeze unul mai reuşit. Ce e drept e aproape imposibil să creeze unul mai realist decât cel randat în Hobbitul. Nici nu ştim dacă SpaceX, Tesla, Boring Company sau vreo altă firmă se va ocupa de acest proiect. Cel mai tare aspect al acestor postari pe Twitter de la Game of Thrones şi Musk este că Elon le-a răspuns celor din spatele serialului HBO, ameninţând Targaryenii cu lasere din spaţiu.

Înainte să ne mai aventurăm pe coclauri, trebuie spus că acea capsula spaţială care va găzdui echipaje şi va ajunge pe Marte se numeşte Dragon. Varianta Dragon 2 ar urma să fie prezentată în curând. Cuvântul “cyborg” ne intrigă pentru că înseamnă simbioză între om şi componente electronice. Poate Musk va trimite pe Marte întâi roboţi cu capsula Dragon şi abia apoi oameni.