E-Book Readerele Rakuten Kobo ajung oficial în România prin Ingram Micro Distribution

0
1227

Kobo este unul dintre cei mai solizi rivali pentru e-book readerele de la Amazon, iar acum aflăm că acest brand ajunge oficial la noi în ţară, prin intermediul celor de la Ingram Micro Distribution. Avem detalii despre produsele Rakuten Kobo mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Mereu când mă întreabă cineva de ce nu citesc pe hârtie, îi răspund cu un argument simplu: salvez planeta în 2 moduri. Unu, nu se mai taie copaci pentru hârtie şi doi nu e nevoie să ţin lumina aprinsă, consumând curent pentru a citi. E-readerele rezolvă ambele probleme. E-Book readerele Kobo de nouă generaţie vin cu tehnologii care fac cititul mai comod şi plăcut.

Ingram Micro Distribution este distribuitor unic al produselor Kobo la noi, iar aceştia pun în vânzare următoarele modele: Kobo Aura ONE, Kobo Aura H2O şi Kobo Aura Edition 2. Aceste e-readere au ecrane cu tehnologie anti reflexie, putând fi lejer citite în bătaia soarelui. Modelele H2O şi Aura One sunt ideale de luate la piscină sau în apropierea apei, mulţumită tehnologiei H2O Protection.

Veţi putea chiar scufunda complet în apă terminalele, până la 2 metri adâncime timp de 60 de minute. În plus, aceste e-readere reduc cantitatea de lumină albastră, care poate afecta somnul utilizatorului. Cititorii pot descărca între 3000 şi 6000 de cărţi electronice pe produsele Kobo, în funcţie de modelul ales. Autonomia este de câteva săptămâni, în funcţie de utilizare şi puteţi şi personaliza fonturile pe acest device-uri.

Milioane de cărţi vă stau la dispoziţie. Kobo Aura One costa în jur de 1100 lei, iar modelul H2O de 8 GB costă 879 de lei în ţara noastră.