DXG prezinta camera video compacta 3D

0
540

De vreme ce televizoarele 3D au inceput sa apara in numar tot mai mare pe piata, iar tehnologia 3D se dezvolta in ritm rapid, de ce nu am vedea pe piata si modele de camera 3D mai accesibile? Este si cazul acestui model DXG, o camera video compacta, cu suport pentru captura video 3D si un senzor capabil de 60 fps.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aceasta camera se bazeaza pe 2 lentile care transmit informatia vizuala separat ochiului drept si celui stang. Aparent si efectul 3D din filmul Avatar ar fi fost creat prin utilizarea a 2 camere (sau mai bine zis camere virtuale), aflate la o distanta una de cealalta. “Bataia” acestora se intalnea in punctul in care privitorul urmarea actiunea.

Utilizarea unei tehnologii similare pe o camera portabila poate crea un efect 3D nenatural, dar macar DXG si-a incercat mana in acest segment. Gadgetul in cauza poarta numele de DXG-321 si va costa 600 de dolari, fiind dotat si cu un display de 7 inchi, cu rezolutie de 800 x 480 pixeli. Camera vine si cu un slot pentru carduri SD, dar ii lipseste iesirea HDMI din lista de specificatii.

[via crunchgear]