DJI OSMO Action, camera video de acțiune rival pentru GoPro se pregătește de lansare; Iată imagini ale produsului

0
1346
DJI Osmo Action

De multă vreme se vehiculează în online faptul că celebrul producător de drone DJI ar pregăti și lansarea unei camere video de acțiune care să sosească pe piață drept un rival redutabil pentru GoPro Hero 7. Ei bine, această cameră este reală, se numește DJI Osmo Action și are debutul programat pe data de 15 mai.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Vedem și câteva fotografii realizate acestei camere și după cum se poate remarca, la nivel de design nu avem o revoluție, dispozitivul adoptând un look deja familiar în acest segment de pe piață. Lentilele au o protuberanță și corpul adoptă o formă dreptunghiulară.

DJI Osmo Action

DJI Osmo Action are un ecran atât în spate, cât și unul în spate iar în materie de dotări pe partea foto primim un senzor Sony 1/2.3-inch de 12 megapixeli, fiind vorba despre modelul CMOS IMX377 care mai oferă un unghi de vizualizare de 145 grade și deschidere f/2.8.

DJI Osmo Action

Primim și un procesor Ambarella H2 la interior și descoperim că această cameră video de acțiune va permite captura video 4K Ultra HD la 60 cadre pe secundă și cu HDR. Vor fi incluse moduri de captură pentru time-lapse photography, AEB, cronometru sau captură setată la un anumit interval de timp.

Din informațiile sosite online se pare totuși că DJI nu va oferi același nivel de stabilizare al imaginii precum GoPro aduce pe camera Hero 7 prin intermediul tehnologiei HyperSmooth. Vom afla detaliile complete și prețul peste 5 zile.