Display-ul Apple LED de 24 inchi, analizat la sange

0
618

Cei de la Engadget au reusit sa puna mana pe un model de monitor Apple, din seria Cinema Display, care nu mai beneficiase de o lansare de ani buni. Noul display are o diagonala de 24 de inchi si foloseste tehnologgia LED, fara vreo problema in a fi judecat pentru faptul ca este glossy.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ecranul suporta o rezolutie de 1920 x 1200 pixeli, aceeasi ca si modelul de 23 de inchi pe care l-a inlocuit, dar renunta la conectorul DVI in favoarea unuia mai rar suportat, DisplayPort. Noul produs Apple soseste cu un sistem audio 2.1 incorporat, porturi USB 2.0, port MagSafe (alimentare) si un slot Kensington cu scop de securizare.

Din pacate, cel mai recent Cinema Display nu include si un input HDMI, asa ca puteti sa va luati gandul de la a conecta un Xbox 360 la acest monitor. Ce e mai grav e ca monitorului ii lipsesc si inputurile VGA, component sau S-Video compatibile cu alte produse decat cele Apple.

Daca dispuneti de un MacBook si doriti sa il conectati la un display de mari dimensiuni si care sa ofere o calitate audio impresionanta, veti opta pentru aceasta varianta de 24 inchi, disponibila acum la pretul de 899 dolari.

Sursa