Din 2019 automobilele Hyundai vor sosi la pachet cu un asistent vocal inteligent

0
1216
Hyundai

Avem în acest moment numeroși asistenți vocali disponibili pe piață, aceștia sosind în mare parte pe smartphone-uri și boxe. Pe viitor însă vom putea comunica în acest mod și cu automobilul nostru, asta pentru că Hyundai plănuiește ca din 2019 să lanseze asemenea modele la vânzare.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Vestea vine înaintea prezentării tehnologiei de la CES 2018 și aflăm că acest asistent personal inteligent poate prezice nevoile șoferilor și controla funcții adiționale în mod automat precum ajustarea temperaturii.

De asemenea, AI-ul va sugera șoferilor și care este cea mai potrivită oră pentru a pleca și a ajunge la destinație în timp util, asta pe seama unor calcule făcute pe baza datelor din trafic. Va fi oferită și funcția reminder pentru viitoare întâlniri din calendar și chiar posibilitatea de a controla electronicele de acasă prin comenzi vocale direct de pe scaunul mașinii.

Vom putea rosti și comenzi vocale pentru blocarea ușilor, controlul trapei sau pentru ajustarea sistemului de aer condiționat. Așteptăm cu mare interes prezentarea de la CES 2018 pentru a vedea în realitate cum funcționează tot conceptul.