Digi aduce o surpriză abonaţilor Digi TV: transmisii sportive 4K gratuite până la final de an

0
1142

Urmează o perioadă de stat în familie, în concediu de Crăciun, lângă sobă şi plapumă, iar Digi a pregătit o ofertă specială pentru clienţii săi. Digi aduce o surpriză de sărbători pentru abonaţii Digi TV şi ne informează că începând de pe 14 decembrie până la final de an competiţiile sportive se văd în format 4K, gratuit.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Extraopţiunea 4K va fi recepţionată gratuit de către abonaţii Digi TV până la finalul anului. Telespectatorii care iubesc sportul vor putea viziona la calitate Ultra HD cele mai mari campionat de fotbal din Europa. Între 14 şi 31 decembrie 2020 abonaţii Digi TV indiferent de tipul de serviciu deţinut, digital sau analogic vor putea viziona gratuit programele transmise de canalele incluse în extraopţiunea 4K, dacă au un televizor cu această rezoluţie. Sunt incluse în extraopţiune şi canalele proprii Digi 4K şi Eurosport 4K.

Iată şi ce transmisiuni speciale se remarcă din această grilă specială de programe:

  • marţi, 15 decembrie 2020: Real Madrid vs Bilbao
  • miercuri, 16 decembrie 2020: Barcelona vs Sociedad
  • sâmbătă, 19 decembrie 2020: Barcelona vs Valencia şi Leverkusen vs Bayern
  • duminică, 20 decembrie 2020, Eibar vs Real Madrid

Între 22 şi 30 decembrie pasionaţii de fotbal vor putea vedea meciuri din liga spaniolă, unde Barcelona şi Real îşi caută forma bună de altă dată. Digi 4K , primul canal de televiziune Ultra HD din România a început să emită în dată de 25 noiembrie 2018, iar din 17 ianuarie 2020, extraopţiunea disponibilă exclusiv în oferta Digi a primit ca extra şi canalul Eurosport 4K. Digi 4K se află pe poziţia 200 din grila de programe Digi TV, iar Eurosport 4K se afla pe poziţia 201.

După finalul perioadei promoţionale, extraopţiunea 4K va fi disponibilă la preţul de 5 lei pe lună, inclusiv TV. E recomandat să aveţi un echipament compatibil, smart CAM, respectiv decodor HD.