Diablo 4 confirmat pentru Blizzcon de o scăpare, iar Diablo Immortal ar veni pe 25 octombrie

0
1861

Pasionaţii de jocuri şi cei care încă mai simpatizează Blizzard după gafele sale au aflat azi cam când ar putea sosi următoarele jocuri Diablo. Se zvoneşte că titlul pentru mobil, Diablo Immortal ar urma să sosească pe 25 octombrie, în vreme ce Diablo 4 a fost lăsat pentru Blizzcon la începutul lunii vitoare.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Să începem întâi cu mobilul. Un site din China a publicat o captură din joc, cu data de 25 octombrie inscripţionată. Ar fi dintr-un slide de prezentare care anticipează 11.4 milioane de jucători imediat după debut. Pre-înregistrările jocului sunt doar pe Android deocamdată şi personal cred că tot la Blizzcon vine şi acest joc, iar pe 25 am putea avea un early access.

BlizzCon 2019 are loc în California luna viitoare în intervalul 1 noiembrie-2 noiembrie 2019. Un insider din industrie a postat că Diablo 4 şi Diablo 2 Remaster vor sosi atunci, sau mai bine zis că vor fi anunţate atunci. A apărut şi un pliant promoţional care face aluzie la jocul Diablo IV şi artwork nou. În plus, au apărut speculaţii despre Overwatch 2, de la aceeaşi sursă.

Ştiţi probabil de scandalul de anul trecut, când toată lumea se aştepta să audă de Diablo 4, cu multe scăpări, dar pentru că nu a fost gata prezentarea, am primit doar un trailer de Diablo Immortal şi a ieşit scandal. Diablo Immortal va fi un RPG şi dungeon crawler gratuit pe mobil şi probabil plin de IAP-uri. Cât despre Overwatch 2, titlul va include moduri PvP şi PvE. Posibil chiar să primim un mod Story, având în vedere poveştile dezvoltate în jurul personajelor din Overwatch.

Jocul va păstra ideea de levelling tip RPG şi va aduce abilităţi noi pentru eroi.