Designul clasic al DSLR-urilor, revoluționat de camera Canon 4k

0
1204

Dacă v-ați plictisit de designurile repetitive ale camerelor DSLR, avem un produs revoluționar de la Canon drept alternativă. Este vorba despre Canon 4K, deocamdată în fază de concept și având marele avantaj că nu va mai fi nevoie să ”apăsați” cu fața pe ecranul LCD.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ineditul concept este axat în special pe captură video, punând fotografierea pe locul 2. Ecranul LCD este poziționat în partea superioară a camerei, în loc să se afle în partea din spate și poate fi ridicat în sus, atunci când doriți să îl folosiți. Canon 4k este capabil de captură video la 60 fps și la o rezoluție de 7680 x 4320 pixeli, de 4 ori mai mult decât full HD 1080p și de două ori mai clar decât imaginile pe care le va afișa televizorul 3D ultra definition al celor de la Samsung.

Toate aceste performanțe se datorează unui senzor CMOS de 8 megapixeli, confirmând încă o dată faptul că un aparat foto nu depinde strict de numărul de megapixeli pentru a-i indica potențialul. Să sperăm că acest aparat va ajunge și în faza de producție…

[via dvice]