De’Longhi PrimaDonna Soul s-a lansat oficial – Espressorul vine cu funcții smart, se adaptează boabelor de cafea și poate fi controlat prin Wi-Fi

0
1125
De'Longhi PrimaDonna Soul s-a lansat oficial - espressorul vine cu funcții smart, se adaptează boabelor de cafea și poate fi controlat prin Wi-Fi

Printr-un comunicat de presă primit astăzi, De’Longhi, lider mondial în producția de espressoare de uz caznic, anunță lansarea unui nou model de espressor complet automat – PrimaDonna Soul. Acesta vine cu un aspect elegant, ecran tactil și permite prepararea și personalizarea a peste 20 de rețete, putând fi controlat și prin intermediul unui dispozitiv mobil.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Espressorul PrimaDonna Soul integrează tehnologia Bean Adapt, prin care adaptează fiecare bob de cafea și în funcție de nivelul de prăjire, stabilește automat dimensiunile specifice de măcinare, parametrii de preparare și extracția. Asemeni unui barista profesionist, acesta poate doza cantitatea de cafea măcinată și garantează o presiune optimă de infuzare, între 9-12 bari la fiecare ciclu de preparare. Espressorul permite creșterea sau diminuarea intensității aromelor, dar și personalizarea cantității de cafea obținută.

Noul aparat integrează conectivitate Wi-Fi și poate fi controlat de pe orice smartphone Android sau iOS prin intermediul aplicației Coffee Link, disponibilă în AppStore și Google Play. Aceasta suportă până la 5 profile de utilizatori, care își pot crea și salva rețetele preferate.

În plus, espressorul PrimaDonna Soul vine echipat cu sistemul LatteCrema, prin care utilizează un amestec de abur, aer și lapte, permițând crearea unei spume de lapte cu o densitate potrivită și o cremozitate care rezistă până la ultima picătură. De asemenea, dispune și de un ecran tactil de 4.3 inch, sistem termoblock și o carafă de lapte ergonomică cu funcție de autocurățare.

Noua gamă, PrimmaDonna Soul, este compusă din trei espressoare, fiecare având câteva rețete de băuturi specifice și vin însoțite cu accesorii diferite, precum cana de cafea portabilă sau carafa pentru cafea. Mai jos regăsiți modelele disponibile, cât și prețurile de comercializare pe plan local: