Dell XPS 13 soseşte într-o versiune actualizată, cu ecran 4K, procesor Intel de generaţie a opta

0
718

Prezentările de produse care vor ajunge la CES 2018 au început devreme se pare, iar Dell XPS 13 este unul dintre laptopurile care primeşte o versiune 2018. Terminalul are acum ecran 4K şi procesor Intel de generaţie a opta.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Dell XPS 13 era deja un laptop premium apreciat la ora actuală, iar upgrade-ul 2018 este binevenit. Pentru a se deosebi de predecesor, noul venit etalează o carcasă albă. Cei de la Dell au vrut să treacă dincolo de fibra de carbon tradiţională, realizând un material pe bază de cristal de siliciu, care avea vopseaua albă integrată direct în material.

Abordarea aminteşte de îmbibarea unei ţesături pentru o haină în vopseluri. 9 straturi compozite sunt implicate aici şi dacă vă suna bizar toată această abordare, aveţi clipul de mai jos pentru clarificare. Dell oferă la pachet alimentatoare albe, cu adaptoare USB-A/USB-C pentru XPS 13 cel alb. Alte modificări includ muchiile şi mai înguste ale ecranului, noul XPS 13 fiind cu 30% mai subţire decât varianta anterioară.

Este şi mai uşor, la 1.2 kilograme. Cât despre puterea de procesare, avem la dispoziţie chipseturi Intel quad core de generaţie a opta, iar de stocare se ocupă SSD-uri de până la 1 TB. Viaţa bateriei ar trebui să ajungă la aproape 20 de ore cu ecranul dat pe modelul Full HD. Varianta 4K ajunge la 11 ore. A fost acordată o atenţie deosebită şi managementului temperaturii.

Dell XPS 13 2018 este primul laptop cu izolare termică GORE, acelaşi aerogel special folosit pentru Mars Rover şi alte vehicule trimise în cosmos. XPS 13 2018 are o cameră infraroşu pentru autentificarea Windows Hello şi există şi scanner de amprente opţional. Produsul porneşte de la 999 dolari şi se găseşte pe Dell.com şi Microsoft.com.