Dell ofera detalii despre desktopul Studio Hybrid

0
526

Cu cateva saptamani in urma Dell anunta oficial seria sa de laptopuri “studio”, astfel ca lansarea unei variante desktop era doar o chestiune de timp. Acest lucru se intampla chiar acum, Dell anuntand oficial detaliile despre desktop PC-ul sau eco-friendly, destinat sa fie un rival al lui Mac mini, mai degraba decat al lui Eee Box.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Hybrid soseste cu un procesor Core 2 Duo si reuseste sa tina consumul de energie sub 65W, iar in ce priveste lista de specificatii este foarte posibil sa vedem pe acest desktop platforma Intel Centrino 2 (Montevina) devenita un hit pe notebook-uri. Studio Hybrid soseste cu un output HDMI, port DVI, drive Blu-ray, TV tuner, cateva porturi USB, Draft-N WiFi si un cititor de carduri.

Pentru cei care doresc un PC aratos Dell ofera numeroase variante de carcase interschimbabile, incluzand si o optiune “Bamboo”. La capitolul pret, Studio Hybrid impresioneaza iar, costand 499 de dolari, pentru varianta de baza cu un procesor dual-core la 1.73 GHz, 2 GB RAM si un HDD de 160 GB plus Vista.

Sursa