Dacia Sandero 2019 dezvăluită în primele imagini! Iată cum arată noul crossover ce debutează la anul

1
5492
Sandero

Spre finalul anului viitor cei de la Dacia au în plan lansarea noii generații Sandero, un automobil care va trece printr-o schimbare majoră la nivel de look. Acest detaliu ne este dezvăluit astăzi de către revista franceză Auto Plus care publică primele imagini ale noului crossover așteptat să debuteze anul viitor alături de Logan 2019.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Din aceste prime fotografii putem observa faptul că într-adevăr Dacia pregătește un Sandero complet restilizat, unul bazat pe o nouă platformă, cea a modelului actual Renault Clio. Design-ul are un vibe de automobil modern și remarcăm că sunt abordate și liniile ceva mai ascuțite de această dată.

Sandero

Avem corpuri de iluminare LED și o zonă frontală mai robustă ce îi oferă o alură mai impunătoare pe drum. Revista Auto Plus afirmă că acest nou Sander care va fi lansat spre finalul anului viitor va avea un preț similar cu cel purtat de actuala generație. Așteptați-vă și la un interior schimbat și poate chiar la mai multe opțiuni de personalizare decât în prezent.