Dacia confirmă lansarea unui nou model în gamă! Duster Pick-up vine pe piață în acest an

1
2761
Dacia

Pe seama unui interviu luat de către publicația 0-100.ro lui Hakim Boutehra (director general al Renault Commercial România), aflăm astăzi detalii inedite despre planurile producătorului Dacia în România pentru acest an. Ni se promite lansarea unui model complet nou în gamă și aflați despre ce este vorba în rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Înainte însă trebuie să vă anunțăm că pe parcursul anului 2018 în România au fost înmatriculate 36.873 automobile Dacia noi. Revenind la informația zilei, aflați că în acest an grupul Renault pregătește introducerea pe piața locală a unui nou model intitulat Dacia Duster Pick-up.

Automobilul se va vinde în rețeaua oficială de dealeri și se așteaptă ca startul vânzărilor să fie dat cel mai probiabil din al doilea trimestru al acestui an. Momentan se află în stadiul de omologare spre a putea fi vândută și suntem informați că mașina va fi destinată pentru muncă.

Nu știm suma la care va debuta acest model, dar cu siguranță va fi unul atractiv pentru piața din România și pentru cei aflați în căutarea unui asemenea vehicul capabil. În altă ordine de idei, Dacia pregătește și lansarea de ediții limitate pentru automobilele din acest an.