Cyberpunk 2077 a revenit în PS Store! Versiunea pentru PlayStation 4 încă are probleme

0
960
Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077 a revenit în PS Store! Versiunea pentru PlayStation 4 încă are probleme

Cyberpunk 2077 se anunța un proiect măreț din partea CD Projekt Red, studioul din spatele titlului Witcher 3. La debut totuși, utilizatorii au întâmpinat multiple probleme, gameplay-ul având de suferit din cauza multiplelor bug-uri nerezolvate. Mai mult, Sony a retras jocul din PS Store, iar utilizatorii și-au primit banii înapoi. Astăzi, titlul a revenit în Playstation Store, dar pare-că acesta este optimizat mai bine pentru PlayStation 5 decât pe PlayStation 4. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Se pare că jocul poate fi acum jucat în condiții decente pe PlayStation 5 și PlayStation 4 Pro. Totuși, echipa CDPR atenționează deținătorii de Playstation 4 (varianta standard) că ar putea experiemnta probleme legate de performanță. Și Sony avertizează același lucru pe contul de Twitter PlayStation.

Pe PC problemele s-au rezolvat în mare parte, în urma unor patch-uri destul de complexe oferite de către companie. Am detaliat actualizările chiar aici. Și pe Xbox au fost oferite noi patch-uri menite să rezolve din probleme. Totuși, exact ca și în cazul PlayStation, Microsoft recomandă rularea jocului pe o consolă mai nouă precum Xbox Series S sau Series X. De asemenea, compania lui Bill Gates nu a retras jocul din magazinul virtual în această perioadă, așa că îl veți găsi acolo.

Acum că CyberPunk 2077 a revenit în PS Store, deținătorii de PlayStation 5 se vor putea bucura de acest titlu la adevărata sa valoare. Vă reamintesc că Altex și eMAG au avut săptămâna trecută mai multe console PlayStation 5 în stoc, conform site-ului nostru soră, Mobilissimo.ro. Jocul a avut parte și de o reducere de preț, iar sumele la care se comercializează sunt destul de atractive.

Preț și disponibilitate Cyberpunk 2077

  • Joc Cyberpunk 2077 pentru PlayStation 4 – 99 lei
  • Joc Cyberpunk 2077 pentru PC – 148 lei
  • Joc Cyberpunk 2077 pentru Xbox One – 97 lei