Cyberpunk 2077 a primit prima actualizare majoră; Patch-ul 1.1 rezolvă bug-urile de pe PS4, Xbox One și PC

0
1076
Cyberpunk 2077 a primit prima actualizare majoră; Actualizarea 1.1 rezolvă bug-urile de pe PS4, Xbox One și PC

Cyberpunk 2077 este unul dintre jocurile așteptate cu nerăbdare de către gameri. Totuși, la debut, s-a dovedit un eșec total pentru mulți, mai ales pentru posesorii de console PS4 și Xbox, unde jocul nu s-a putut juca din cauza multitudinii de bug-uri. Astăzi, CD Projekt Red a lansat primul update major sub forma patch-ului 1.1, menit să îmbunătățească gameplay-ul pe PC, console și Stadia.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Patch-ul are dimensiunea între 6-9 GB pe Steam, aproape 1 GB via GOG și în jur de 16 GB pe Xbox One și PS4. Această actualizare ajunge după mai bine de o lună de la lansarea oficială a jocului. Cyberpunk 2077 prezenta o mulțime de bug-uri și probleme, în special pe vechile console. Deși CD Projekt a mai lansat în trecut trei patch-uri, acestea nu au rezolvat problemele. Totodată, jocul a fost retras la scurt timp după debut din magazinul online PlayStation Store, iar cumpărătorii și-au primit banii înapoi.

CD Projekt declară că în acest update, s-au concentrat pe stabilitate și îmbunătățiri. Compania deja a anunțat și al doilea patch ( versiunea 1.2) care ar trebui să sosească în câteva săptămâni. Totuși, prima actualizare majoră abordează: Stabilitatea, misiunile (Open World), UI și bug-urile vizuale. Totodată, dispozitivele au primit rezolvări pentru problemele specifice:

Playstation

  • Optimizarea performanței pe PlayStation 4 Pro și PlayStation 5;
  • Remedierile blocărilor de pe PlayStation 4;

Xbox

  • Utilizarea mai eficientă a memoriei pentru crearea personajelor, oglinzi, scanare, cameră, meniuri (inventar, hartă) pe Xbox One, Xbox One X și Xbox One S.

PC

  • Acum este posibil să obțineți achievements în modul offline pe Steam. Notă: Modul offline trebuie activat înainte de a deschide jocul.
  • Rezolvarea blocării jocului la pornire; Problemă cauzată de încărcarea cache-ului pe plăcile grafice NVIDIA;

Stadia

  • S-au remediat texturile mai multor arme corp la corp;
  • S-au modificat setările implicite deadzone pentru a fi mai receptive; Notă: modificarea nu va afecta setările decât dacă acestea sunt setate ca implicite;
  • În misiunea Never Fade Away, partea audio a fost rezolvată;

Patch-ul 1.1 este livrat chiar acum pe toate platformele amintite mai sus. Dacă doriți să verificați întreaga listă cu schimbări, o puteți accesa de aici.  Apropo, prețul jocului a scăzut destul de mult în ultima perioadă , îl găsiți la eMAG: