Cum a fost întinerit De Niro cu 50 de ani în filmul Netflix “The Irishman” (Video)

0
1866

Se pare că ducem lipsa serios de tot de actori buni ca gangsteri. Nu vine nimeni din urmă pe măsura lui De Niro, Pacino, Ray Liotta sau Pesci. Aşa că singura soluţie e să apelezi tot la ei şi să îi întinereşti cu CGI. Cel mai nou trailer al producţiei “The Irishman” de la Netflix ne arată un Robert De Niro surprinzător de tânăr, iar mai jos îi aflaţi secretul.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

“The Irishman” este regizat de Martin Scorsese şi e pur şi simplu genul de proiect care nu are cum să dea greş. Se află în producţie de câţiva ani deja şi este un film clasic cu mafioţi, în stil “Goodfellas”. Va sosi în cinematografe pe 1 noiembrie, iar pe 27 noiembrie intră pe Netflix. Spune povestea lui Frank Sheeran, un asasin pentru mafie, care l-ar fi ucis pe controversatul Jimmy Hoffa, cel mai celebru sindicalist din State.

Robert De Niro e implicat în proiect de ani buni şi îl va juca pe Frank pe parcursul a mai multe decenii. Îl vom vedea chiar şi la vârsta de 20 de ani, luptând în Al Doilea Război Mondial. Nu există machiaj pe lume să facă un bărbat de 70 de ani ca De Niro să pară de 20. De 50 sau 40 poate… aşa că s-a apelat la CGI. Din fericire venerabilul actor a putut juca în toate scenele alocate versiunii tinere, pentru că a fost folosită o tehnologie revoluţionară.

Artistul a oferit detalii despre tehnică în cadrul emisiunii lui Jimmy Fallon. A vorbit despre faptul că a purtat “puncte” pe faţă, aşa încât camere şi senzori să îi captureze mişcările şi expresiile faciale. De Niro e necunoscător, dar orice gamer ştie că el vorbeşte despre motion capture. Fix aşa a devenit digital şi Kevin Spacey în Call of Duty Advanced Warfare acum câţiva ani.

Personajul principal va apărea în film la vârste de 20, 40, 60 şi 80 de ani. Distribuţia e fantastică şi îi include pe Joe Pesci, Harvey Keitel, Ray Romano şi Al Pacino. Acesta din urmă e chiar Jimmy Hoffa. Trebuie să recunosc că ştiu cum arată De Niro în anii ’70 în “Naşul II” şi nu avea un maxilar aşa pronunţat şi capul atât de lat, deci sistemul computerizat a cam greşit-o aici…