Corsair anunţă carcasa PC Crystal Series 280X, cu iluminare fistichie RGB, design compact

0
1961

În ziua de azi totul are luminiţe la PC-uri, de la carcasă la mouse, căşti, tastatură şi chiar cabluri mai nou. Cei de la Corsair au adus la Computex 2018 o nouă serie de carcase, Crystal Series 280X, care evident vine cu iluminare RGB/ LED fistichie.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Pe numele său complet Corsair Crystal Series 280X RGB MATX, noua carcasă e gândită pentru PC-uri un pic mai compacte decât se caută acum. Cine vrea să îndese mai multe plăci grafice aici şi o placă de bază full size probabil va prefera altceva. E un build compact acesta, iar carcasa are sticlă în zona frontală, dar şi lateral şi în spate, plus o sumedenie de ventilatoare.

Şasiul micro-ATX este promovat prin faptul că oferă „răcire uriaşă într-un ambalaj mic”. Pot fi incluse aici până la 5 ventilatoare de 120 mm şi spaţiu pentru „radiator” sus (240/280 mm). 32 de LED-uri personalizabile sunt integrate pe cele două venilatoare pe care Corsair le oferă preinstalate.

Va exista şi o versiune non RGB, dar cea RGB are respectivele ventilatoare iluminate în culorile curcubeului. Sunt suportate aici GPU-uri cu lungime de până la 300 mm. Cine e tentat trebuie să afle că versiunea non RGB va costa 110 dolari, iar modelul RGB va fi vândut la 160 de dolari.