Computex 2018: ASUS VivoBook S este o nouă serie de laptopuri colorate şi compacte

1
3503

Cunosc cel puţin 2 domnişoare care o să adore noile modele ASUS VivoBook S. E vorba despre laptopuri compacte şi colorate, prezentate la Computex 2018. Acest modele vin în variante de 15.6 inch sau 14 inch.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

ASUS a pornit de la ideea de a renunţa la un “laptop plictisitor” şi a mers pe conceptul de nuanţe care fură privirea. E vorba despre Verde “Firmament”, Gri “Stea”, Albastru Argintiu, “Gun Metal” şi Auriu “Icicle”. Toate au o textură specială, stil ţesătură, care înconjoară tastatura. Ultima variantă de culoare aduce şi un finisaj brushed metal cu motiv de diamante. Clar feminin…

Laptopurile acestea aduc şi ele tehnologia NanoEdge, cu muchii foarte înguste ale ecranului. Aceste device-uri sunt mult mai compacte decât laptopurile standard de 15.6 inch sau 14 inch. Avem la bord procesoare Intel Core i7, 16 GB RAM şi plăci grafice NVIDIA. Au şi SSD-uri sau HDD-uri la bord şi în cazul în care vreţi preţuri, din păcate nu sunt cunoscute încă.

Balamaua specială a lui ZenBook S pare să fie prezentă şi aici, judecând după înclinarea tastaturii. Aici e de 3.5 grade, ideal pentru a scrie cât mai rapid şi eficient. Modelul de 15.6 inch cântăreşte 1.8 kilograme, iar cel de 14 inch cântăreşte 1.4 kilograme. Pe partea de conectivitate avem porturi USB Type-C, USB Type-A, HDMI şi slot microSD.