Computex 2018: ASUS lansează noi accesorii și periferice hardware sub brandul ROG

0
1023
ASUS

Pe lângă noul mouse ROG Gladius II în varianta wireless despre care tocmai ce v-am vorbit într-un articol precedent, cei de la ASUS au prezentat și noi accesorii, respectiv periferice hardware sub brandul ROG. Avem coolere, routere, căști de gaming, dar și carcase, respectiv mousepad-uri.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Pe lista de noutăți avem și sursa ROG Thor 1200W Platinum care este destinată gamerilor ce doresc performanțe de top de la PC-ul configurat personal. Aflăm că dispune de un cooler cu elice de 135mm, de funcția PLED Power Display și de capacitori 100% creați în Japonia. Garanția este e 10 ani!

ASUS

Mai primim și coolere noi precum modelele ROG Ryuin 360/240 și ROG Ryuo 240/120 ce dispune de un ecran color OLED LiveDash menit să ofere informații în timp real despre temperatura procesorului sau orice alte imagini pe care le dorim. Acestea sunt capabile să reducă temperaturile cu aproximativ 20 grade Celsius.

ASUS

ASUS a mai lansat și router-ul wireless ROG Rapture GT-AX11000 ce promite viteze de până la 2.5x ori mai mari decât routerele 802.11 a/c 4×4. Avem și headset-ul audio ROG Delta pentru experiență imersivă, mousepad-ul ROG Blateus Qi Gaming, dar și carcasa de PC numită ROG Strix Gaming.

Din păcate prețurile și datele despre disponibilitatea în magazine nu au fost anunțate.