Computex 2018: Alienware prezintă mouse-ul de gaming Elite plus căşti wireless de gaming

0
1296

Pe lângă un desktop de gaming cu procesor AMD Ryzen, Dell a adus prin brandul Alienware şi periferice de gaming la Computex 2018. E vorba despre Alienware Wireless Headset, căşti de gaming cu design angular şi SF şi mouse-ul de gaming Elite. Le detaliem mai jos.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Faptul că Alienware a lansat căşti este un eveniment, pentru că această firmă nu a mai produs periferice de gen de aproape un deceniu. Alienware Wireless Headset (AW988) este noua pereche şi e prima wireless pentru brandul Alienware. Headsetul AW988 a fost creat ca un produs premium şi adoptă noua identitate vizuală a produselor Alienware, cu acel alien şi cele două dungi luminoase RGB LED.

Puteţi alege 16.8 millioane de culori pentru personalizare. Există şi un sistem de iluminare AlienFX, cu suport pentru peste 140 de jocuri şi teme personalizabile, plus animaţii speciale în zonele de iluminare. Cupele pentru urechi sunt rotative, iar accesoriul transmite semnalul audio prin semnal de 2.4 GHz sau analog via conector de 3.5 mm. Bateria de 1200 mAh are autonomie de până la 15 ore. Există şi surround 7.1 şi frecvenţa de la 20 Hz la 20 KHz.

Trecând la mouse, acest Elite Gaming Mouse are un design destul de standard, în afară poate de iluminarea RGB pe lateral. Zonele de “aripi” laterale sunt interschimbabile şi aduc fiecare funcţii speciale. Acolo sunt şi butoane, gândite pentru FPS-uri sau jocuri MMO. Zona de “grip” pentru palmă are 3 poziţii de apucare comodă. Produsul se poate configura cu 4 greutăţi de 5 grame şi acest mouse poate include 9 sau 11 butoane, în funcţie de partea folosită.

Accesoriul vine pe 31 iulie la preţul de 89.99 dolari. Căştile vin pe 11 iunie şi costă 229 dolari.