Chuwi CoreBook este o tabletă convertibilă cu ecran 2.5D de 13 inch, gata de crowdfunding prin Indiegogo

0
1093

Chuwi a început să se înveţe cu ideea de crowdfunding, astfel că după modelele SurBook, care au prins pe Indiegogo, acum vine şi Chuwi CoreBook. Surbook a strâns 1 milion de dolari prin crowdfunding, deci sunt şanse şi pentru CoreBook. Avem de-a face aici cu o tabletă convertibilă cu ecran de 13 inch, detaliată mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ce e inedit la acest produs e faptul că are un panou 2.5D în zona frontală, lucru pe care nu prea îl vedem la tablete în ziua de azi. Terminalul are un ecran de 13.3 inch Full HD cu tehnologie de laminare completă, care oferă o experienţă de vizualizare excelentă la exterior şi culori mai vii. La interiorul tabletei se află un procesor Core M3 7Y30, cu tehnologie Intel Core de generaţie a şaptea.

Mai primim şi 6 GB RAM, 128 GB stocare eMMC 5.1, iar acesta fiind un device convertibil are o tastatură ajustabilă, cu unghiuri generoase de reglaj. Veţi putea ajunge până la 165 grade cu înclinarea. Chuwi a inclus un sistem numit Touch ID, cu scanner de amprente pentru extra securitate. Tableta are suport pentru decodare video 4K şi suportă şi interacţiune cu stylusul la 1024 nivele de presiune.

CoreBook rulează Windows 10 şi vine cu o baterie de 37Wh cu încărcare rapidă. Chuwi va oferi primele 300 de unităţi cu un preţ semnificativ redus, printr-o promoţie early bird. A fost promis şi un giveway între 27 octombrie şi 10 noiembrie, iar 3 câştigători vor fi anunţaţi ulterior. Detalii găsiţi aici.