Chromebook, notebook-ul Chrome anunţat oficial la Google I/O 2011 (Video)

0
477

Un nou moment în evoluţia lui Google Chrome a fost atins odată cu anunţarea notebook-ului Chromebook în cadrul conferinţelor Google I/O 2011 din această săptămână. Terminalul a fost dezvoltat în parteneriat cu Acer şi Samsung, iar notebook-urile au avantajul unui startup rapid, în doar câteva secunde.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Astfel la puţin timp după pornirea lui Chromebook vă veţi putea citi mailul, iar aplicaţiile, jocurile, fotografiile şi filmele vor fi accesibile oriunde vă aflaţi, mulţumită soluţiilor cloud. Notebook-ul va avea o durată de viaţă a bateriei de o zi, impresionantă chiar şi pentru cei care laudă iPad şi cele 10 ore ale sale de funcţionare.

Va exista şi o variantă 3G de Chromebook şi trebuie să aflaţi că acest laptop va veni cu soluţii de securitate încorporate, fără a fi nevoie de un antivirus special. Pilonul central al terminalului este browserul Chrome şi aplicaţiile web asociate acestuia. Unităţile Chromebook vor fi disponibile online din data de 15 iunie în SUA, Marea Britanie, Franţa, Germania, Olanda, Italia şi Spania. Mai multe ţări li se vor alătura până la finalul anului, printre care sperăm noi şi România.

Şi Amazon va include oferte pentru aceste produse, care vor avea pachete speciale pentru şcoli şi companii.