CES 2021: ZenBeam Latte L1 este noul videoproiector portabil de la ASUS; Designul său este inspirat de o cană de cafea

0
1081
CES 2021: ZenBeam Latte L1 este noul videoproiector portabil de la ASUS; Designul său este inspirat de o cană de cafea

ASUS a prezentat o mulțime de laptopuri în cadrul CES 2021, dar și un router dedicat gamerilor. Producătorul a anunțat și un nou videoproiector compact – ZenBeam Latte L1. După cum îi spune și numele, designul său a fost inspirat de o cană de cafea cu lapte. Deși pare mic, acesta este foarte puternic și poate înlocui cu succes un televizor clasic. Toate detaliile le veți afla în rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

La exterior, videoproiectorul prezintă un material textil, iar în partea de sus se află toate comenzile. Forma sa mă duce cu gândul la o boxă portabilă smart precum Nest de la Google. Și chiar are și rol de boxă, având un difuzor de 10W cu acustică Harman Kordon.

ASUS ZenBean Lattle L1 permite ajustarea imaginii între 40 și 120 inch, rezoluția fiind 720p. Luminozitatea ajunge la 300 de lumeni, iar autonomia este de 3 ore. Aș zice, suficient cât să vedeți câteva seriale pe Netflix. Asus a inclus aici și 3 moduri de proiecție: Gaming, Movie și Music. Autonomia ajunge până la 12 ore în cazul în care este folosit drept boxă portabilă, deci, fără proiecție.

Dispozitivul oferă conectivitate Bluetooth, iar proiectorul rulează Aptoide TV. Acesta este un ecosistem dedicat streaming-ului media, cuprinde peste 2500 de aplicații. Printre acestea regăsim aici YouTube, Amazon Prime, Hulu și Netflix. ZenBeam Latte L1 prezintă port HDMI, dar se poate reda conținut și prin mirroring direct de pe telefonul mobil. Pe lângă butoanele de control prezente pe acesta, videoproiectorul sosește și cu o telecomandă în pachet. Din păcate, prețul nu a fost încă anunțat.