CES 2021: Lenovo Tab P11 devine oficială – tabletă midrange, cu stylus, 4 difuzoare, design arătos

0
1251

Lenovo a adus la CES 2021 o nouă tabletă, modelul Lenovo Tab P11, care se remarcă prin designul arătos, cu spate bitonal, dar şi prin funcţionalitate. Tableta vine cu kickstand, stylus şi i se poate ataşa şi o tastatură. E bună pentru şcoala online, dar şi pentru munca de acasă şi divertisment.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Tableta vine cu un ecran IPS de 11 inch, cu rezoluţie de 2000 x 1200 pixeli. Oferă o luminozitate de 400 nits şi vine cu certificare TUV Rheinland, pentru protecţia ochilor utilizatorilor. Are corp din metal, aluminiu şi vine pe nuanţele Slate Grey şi Platinum Grey. La interior se află un procesor Snapdragon 662, la pachet cu un modem 4G LTE, dar şi până la 6 GB RAM. Avem parte şi de o certificare Netflix, astfel încât poţi urmări filmele la cea mai înaltă calitate.

Produsul oferă până la 15 ore de autonomie şi vine cu aplicaţia Kids Space de la Google. Acela e practic un mod care le permite copiilor de până la 9 ani să acceseze aplicaţii, cărţi şi clipuri educative. Avem şi o cameră frontală de 8 MP pentru apeluri video, cu Smart Privacy, care îţi permite să blurezi fundalul. 4 speakere cu Dolby Atmos pun la bătaie o acustică puternică.

Accesoriile includ un Keyboard Pack, o tastatură cu trackpad precis, dar şi un stylus Lenovo Precision Pen 2, care are niveluri ajustabile de presiune şi o baterie de 60 mAh. Ea asigură până la 200 de ore de autonomie. Stylusul se va alimenta via port USB-C. Mai avem şi un dock de încărcare Lenovo Smart Charging Station 2 şi o husă Folio Case.

Tableta costă 229.99 dolari.