CES 2021: Lenovo IdeaPad 5G este un laptop 5G cu procesor Snapdragon 8cx, autonomie din plin

0
991

Aşteptaţi-vă ca în 2021 să vedeţi tot mai multe tablete şi laptopuri 5G, acesta fiind trendul numărul 1 la ora actuală. Lenovo spre exemplu a adus la CES 2021 un nou laptop 5G, cu procesor Snapdragon 8cx şi autonomie generoasă. E vorba despre Lenovo IdeaPad 5G, pe care îl admiraţi mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Avem de-a face cu un ultraportabil, cu ecran IPS LCD de 14 inch, cu rezoluţie Full HD şi luminozitate de 300 nits. Are acoperire de 100% pentru spaţiul de culoare sRGB. Rulează Windows 10 şi la interior găsim procesorul Qualcomm Snapdragon 8cx 5G, dar şi GPU Adreno 680. Avem parte şi de un modem RF Snapdragon X55, care permite descărcarea rapidă de fişiere via conexiune 5G. Terminalul soseşte pe o nuanţă argintie elegantă, cunoscută drept „Light Silver” şi are un design fanless, pentru silenţiozitate sporită.

Avem parte şi de difuzoare frontale cu acustică Dolby Audio Plus, dar şi un sistem dual de microfoane pentru apeluri clare. În faţă se află o cameră IR pentru securizare şi deblocare rapidă. A se remarca şi ecranul cu muchii înguste şi raportul corp-ecran de 90%, dar şi faptul că acest device vine cu port USB-C, prin care alimentează o baterie de 51 Whr şi aduce şi suport pentru tehnologia de alimentare Rapid Charge Express 8. Ca punct de atracţie este autonomia de până la 20 de ore în regim de playback video continuu.

Printre dotări mai găsim şi 8 GB RAM LPDDR4X, dar şi 512 GB stocare PCIe SSD. Din păcate nu avem un preţ încă. Totul cântăreşte doar 1.2 kilograme.