CES 2020: Dell XPS 13 revine într-o variantă actualizată, cu ecran mai mare și hardware mai puternic

0
1569
Dell XPS 13

Cu toate că mai avem câteva zile bune de așteptat până la deschiderea oficială a târgului CES 2020 din Las Vegas, lansările vin pe bandă rulantă. Dell este compania ce a anunțat monitoare, ultrabook-uri și multe alte produse în ultimele ore, iar acum ne prezintă noul notebook Dell XPS 13.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aflăm că acest nou model reușește să reducă și mai mult muchiile panoului frontal, astfel că se ajunge la un raport corp ecran de 91.5% aparent. Acestea sunt cifrele date de către producător, motiv pentru care așteptăm o măsurătoare oficială odată ce laptop-ul ajunge la teste către revieweri.

Dell XPS 13

Dell XPS 13 în varianta 2020 dispune de un ecran de 13.4 inch integrat pe un corp pe care de regulă vedem modele cu diagonală de 11 inch. Acest ecran de față este cu 25% mai luminos decât cel găsit pe versiunea anterioară și oferă protecție Corning Gorilla Glass deasupra.

Dell XPS 13

Pe partea de dotări hardware întâlnim configurații cu până la 32 GB RAM, respectiv stocare NVMe x4 cuprinsă între 256 GB și 1 TB. Avem procesoare Intel Core din generația a 10-a, un touchpad mai mare și o tastatură edge-to-edge. Sunt și opțiuni diferite pentru display, astfel că puteți opta pentru modelul FHD+ sau pentru cel 4K UHD+.

Varianta Full HD+ promite o autonomie de până la 10 ore și 50 minute în regim de streaming video Netflix. Pe de altă parte, modelul 4K asigură o autonomie de până la 7 ore și 24 minute de Netflix. Dell XPS 13 va debuta în magazine începând din data de 7 ianuarie.

Ajunge în Canada, Franța, Germania, Marea Britanie și SUA, iar din februarie și în alte țări la nivel global. Costă 999.99 dolari în ediția de bază cu Windows 10 sau 1.199 dolari în versiunea cu Ubuntu. Mai multe detalii despre laptop găsiți pe site-ul oficial aici!