CES 2020: Acer prezintă laptopurile rotative ConceptD 7 Ezel şi un desktop pe măsură ConceptD 700 PC

0
952

Acer a venit în Las Vegas la CES 2020 cu o sumedenie de produse noi, printre care se numără şi staţii de productivitate, atât portabile, cât şi fixe. Cine a zis că astfel de produse trebuie să fie urâte şi butucănoase? Acer propune un design stilat, inedit şi… rotativ cu noile modele Acer ConceptD 7 Ezel. A prezentat şi PC-urile Acer ConceptD 700 PC. Avem detalii şi preţuri mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aceste produse fac parte din gama Creator PC de la Acer şi includ atât un Acer ConceptD 7 Ezel (notebook), cât şi un workstation ConceptD 700. Acestea sunt produse din gama Professional, menite pentru ingineri, designeri, creatori de conţinut pentru studiouri cinematografice. Acer ConceptD 7 Ezel şi Ezel Pro sunt laptopuri ultraperformante cu ecran rotativ şi cu multiple unghiuri de deschidere. Se pot folosi în mod tabletă şi ecranul se poate orienta la o varietate de unghiuri.

Ambele modele au ecrane de 15.6 inch 4K Ultra HD cu luminozitate de 400 nits. Ecranele au suport pentru gama de culori Adobe RGB de 100%, plus color matching Pantone Machine System. Evident e şi suport Wacom aici pentru stylusurile aferente. Mai mult de atât Acer asigură şi extra protecţie pentru aceste ecrane, cu Gorilla Glass 6, dar are şi protecţie anti glare. La interior se află un procesor Intel Core H de generaţie a zecea, până la 32 GB RAM şi placa grafică NVIDIA GeForce RTX, alături de până la 2 TB stocare SSD PCIe. Varianta Pro trece la procesor Intel Xeon şi placă grafică NVIDIA Quadro RTX. Avem şi porturi Thunderbolt 3, DisplayPort 1.4, HDMI 2.0 şi slot SD.

Workstation-ul Acer ConceptD 700 vine cu un design arătos, oarecum SF şi minimalist. Are procesor Intel Xeon E şi soluţie grafică ce merge până la NVIDIA Quadro RTX 4000. Se poate configura cu până la 64 GB RAM şi are stocare SSD PCIe M.2, cu 4 bay-uri de stocare la interior. Un mare avantaj e silenţiozitatea aici. Avem şi un pad de încărcare wireless sus, plus o sumedenie de porturi. Ezel-urile laptopuri noi pornesc de la 2699 dolari, iar desktopul de la 3099 dolari. Vin în iulie în SUA cel puţin.