CES 2018: Lenovo ThinkPad X1 Yoga 2018 este o tabletă cu certificare militară, aderenţă crescută

0
893

Lenovo continuă să îşi diversifice seria de produse ThinkPad, prin lansarea unei tablete ThinkPad Yoga, care e şi high end şi rugged, dar şi arătoasă. A apărut pe scenă de la CES 2018 şi se numeşte Lenovo ThinkPad X1 Yoga 2018.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aceasta este o versiune cu touch a lui X1 Carbon, care a sosit de asemenea la CES. Avem de-a face aici cu un terminal multi modal, doar că acum cu o idee mai gros decât predecesorii săi. Vine cu un ecran rotativ la 360 de grade, stylus inclus la pachet, ecran touch şi microfoane cu captură la 360 de grade. La capitolul design nu sunt schimbări prea mari faţă de modelul de anul trecut, doar că acum întreaga suprafaţă a laptopului este acoperită cu o vopsea specială, care creşte aderenţa.

Dotările includ un ecran de 14 inch IPS LCD cu rezoluţie de 2660 x 1440 pixeli, certificat Dolby Vision HDR şi promiţând 500 de unităţi nits de luminozitate. Tableta are procesor Intel Core i7 de generaţie a opta, scanner de amprente, până la 16 GB RAM şi 1 TB stocare SSD.

Oferă şi 4 porturi USB, din care două sunt Thunderbolt 3/USB Type-C şi două USB 3.0 standard. Există şi HDMI full size, card reader şi toate acestea într-o carcasă certificată la standarde militare. Ca atare device-ul face faţă la şocuri şi impact dur. Cântăreşte 1.4 kilograme şi măsoară 17 mm în grosime, iar la bord avem un modem LTE, suport WiFi şi în mod inedit atât Cortana, cât şi Alexa.

Preţul este de 1899 şi produsul ajunge în magazine în această lună.