CES 2018: HP Spectre x360 15 este un nou laptop cu procesor Intel de generaţie a opta

1
1246

HP continuă seria lansărilor de la CES 2018, de această dată cu un laptop cu procesor Intel de generaţie a opta. E vorba despre modelul HP Spectre x360 15, care propune şi o soluţie grafică Radeon RX Vega M.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acesta este un laptop cu Windows 10 la bord şi faţă de precedentul Spectre x360, terminalul aduce schimbări la nivel de design. Acum are o abordare mai ascuţită şi angulară, faţă de predecesorul cel rotunjit. La interior găsim un CPU nou, Intel de generaţie a opta şi clienţii pot alege între GPU NVIDIA sau AMD. Cine alege a doua opţiune se poate bucura de noile soluţii Radeon RX Vega M.

Cine preferă NVIDIA, primeşte MX150. Variantele acestui model merg până la unităţi cu ecran 4K, ce promit unghiuri de vizualizare de 178 de grade. Două porturi Thunderbolt sunt incluse în ecuaţie, iar HP promite că laptopul poate oferi până la 13.5 ore de viaţă a bateriei şi poate ajunge la o încărcare de 50% în doar 30 de minute. O altă schimbare este includerea unui pad numeric lângă tastatură. Are şi scanner de amprente şi fiind un model 2 în 1, aduce un ecran rotativ, care se poate învârti în jurul axei balamalei pentru a transforma laptopul în tabletă.

Noul Spectre x360 15 costă 1370 dolari şi se vinde din martie. Va fi disponibil pe negru şi “cupru” sau negru şi argintiu.