Xiaomi a avut un eveniment important astăzi, în cadrul cărui a lansat primul său smartphone de gaming, Xiaomi BlackShark. Terminalul vrea să fie rival pentru Razer Phone, plusând cu un procesor mai nou la bord şi preţ mult mai atractiv. Ei bine un alt viitor produs Xiaomi a primit un preview neaşteptat la acel eveniment. E vorba despre brăţara Xiaomi Mi Band 3.

Publicitate

Ar trebui să spunem mai degrabă “presupusa brăţară”, pentru că nu ştim sigur identitatea sa. Cert e că fotografia e destul de clară şi oficialul are o brăţară de fitness la mână. Xiaomi Mi Band a fost bine primită de cumpărători atât în prima versiune, cât şi a doua. Ar cam fi cazul unui update, pentru că Xiaomi Mi Band 2 debuta tocmai în vara lui 2016, deci au trebut 2 ani fără produs nou aproape.

Se pare că noul purtabil îşi trage seva din headsetul Bluetooth sport al celor de la Xiaomi, ca design cel puţin. Mai jos aveţi headsetul şi vedeţi că sunt ceva asemănări. Avem un design glossy şi alungit, cu ecran clar mai alungit decât cel de pe Mi Band 2. Vestea bună e că se asortează la căşti, vestea proastă e că pare să se fi mărit dimensiunile brăţării. Mă aştept să vedem un senzor de puls la bord, pedometru, posibilitatea de a vedea notificări şi o viaţă a bateriei foarte generoasă.

Cum predecesorul avea ecran OLED luminos şi cu contrast bun, probabil se păstrează acel tip de panou.