Cele mai asteptate telefoane din 2009

1
1019

Acum ca showul tech CES 2009 a trecut, ne pregatim de Mobile World Congress, eveniment care va avea loc la Barcelona si promite sa fie mult mai spectaculos decat cel de anul trecut, avand in vedere ca branduri ca HTC sau Nokia au planuri mari pentru 2009, in ciuda crizei economice. Cei de la Infosyncworld au alcatuit o lista cu cele mai asteptate telefoane ale acestui an, iar noi o vom analiza in randurile urmatoare:

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Palm Pre

Palm Pre si sistemul de operare Palm webOS au reprezentat practic atractia principala la CES 2009. Telefonul este splendid si bine dotat, incorporand un display touchscreen, o tastatura glisanta QWERTY si un chipset TI OMAP3. Acest smartphone este cu siguranta acel iPhone Killer pe care il asteptam de atat de mult timp, iar terminalul include si un senzor de proximitate, accelerometru, senzor pentru lumina ambientala, GPS, WiFi si multe altele. webOS are o interfata simpla si prietenoasa, iar widgeturile sale fac utilizarea foarte usoara. Cel mai bun telefon al anului? Ramane de vazut.

Pharos Traveler 137

Pharos Traveler 137 este telefonul cu functii navigationale prin excelenta, el suportand navigare GPS avansata si utilizand OS-ul Windows Mobile impreuna cu cele mai bune softuri navigationale. Daca ati urat vreodata asoecierea Windows Mobile – terminal touchscreen, Pharos va va scapa de complexe, de vreme ce producatorul de software SPB a creat o interfata speciala, mai prietenoasa pentru Traveler 137.

LG GD910, ceasul telefon

Daca Palm Pre a fost vedeta showului CES 2009, atunci ceasul telefon GD910 a fost cu siguranta pe locul 2, in ce priveste popularitatea si inovatia. Obisnuiti cu ceasuri telefon fara prea multe functii sau prea groase, suntem surprinsi sa constatam ca GD910 este un handset performant, dotat cu display touch sensitive si suport pentru conectivitate 3G. Interfata sa este simpla, iar telefonul dispune si de functii multimedia si web.

BlackBerry Curve 8900

Cel mai important telefon mobil prezentat de T-Mobile la CES 2009 a fost BlackBerry Curve 8900, care foloseste cea mai noua versiune a lui BlackBerry OS. Practic, telefonul este un BlackBerry Bold 9000 mai mic, care face parte din seria Curve, una dintre cele mai bine vandute din lume. In plus, handsetul va beneficia de abonamentul nelimitat T-Mobile HotSpot, folosind serviciul UMA prin WiFi.

Motorola Motosurf A3100

Primul telefon Windos Mobile cu touchscreen al celor de la Motorola nu impresioneaza prea mult, avand in vedere numarul mare de terminale de acest gen care se afla pe piata. Totusi, terminalul foloseste o interfata special creata, care ajuta utilizatorii sa navigheze cat mai usor si o combinatie inedita trackball/touchscreen, care va functiona in favoarea terminalului. Banuim ca Motorola A3100 este doar o versiune a acestui terminal si il vom vedea la un moment dat si dotat cu o tastatura QWERTY glisanta si gata sa provoace HTC-urile la duel.

Suntem curiosi cu cate terminale se va imbogati aceasta lista odata cu finalul showului Mobile World Congress 2009. Suntem siguri ca printre cele mai asteptate handseturi se vor numara si cateva HTC-uri, telefoane Nokia si poate si cateva modele Android.

Sursa