Cel mai nou Samsung Galaxy Watch a fost scăpat pe site-ul Samsung

0
1075

Nu ştiu dacă ştiaţi, dar evenimentul dedicat lui Samsung Galaxy Note 9 de pe 9 august va fi mult mai amplu decât credeţi. Pe lângă phabletul mult aşteptat ar trebui să vedem şi cel puţin o tabletă şi aparent şi un smartwatch. E vorba despre un nou Samsung Galaxy Watch, care tocmai a apărut din greşeală pe site-ul Samsung.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Pe site-ul oficial Samsung USA apare un nou model de ceas inteligent, care poartă numele de cod SM-R810. Acesta este unul dintre cele două device-uri care au primit recent certificarea FCC, sub numele de cod SM-R800 şi SM-R810. În fotografiile din acest articol îl vedeţi pe SM-R810, care va avea dimensiune de 42 mm. Ştim că vine cu suport Bluetooth şi are o nuanţă Rose Gold.

Samsung ar pregăti două variante de diagonală pentru Galaxy Watch. Modelul SM-R800 este de 46 mm şi cu ecran de 1.3 inch, iar SM-R810 este de 42 mm şi are diagonală de 1.2 inch. Pe principiul “cu cât mai mare cu atât mai bine”, preferăm diagonala mai mare pentru că este mai comod de navigat pe un ecran de genul. Există şi zvonuri că purtabilul Samsung cel nou ar fi făcut trecerea la Google Wear OS, ceea ce ar fi bizar, având în vedere cât a investit Samsung în Tizen 4.0.

Aşteptaţi-vă să vedem şi alte versiuni de nou ceas Samsung, inclusiv una sport, rezistentă la apă şi cu senzor de puls şi pedometru evoluat. Preţurile ar trebui să fie peste 1000 de lei în prima fază.