Casio lansează ceasul inteligent Pro Trek WSD-F20A, cu Wear OS la bord; Ideal pentru drumeţii

0
2325
Powered By Wear OS by Google, New Casio Smart Outdoor Watch Boasts Indigo Design and Affordable Price Point. (PRNewsfoto/Casio America, Inc.)

Casio a lansat o nouă versiune a ceasului inteligent Pro Trek, cu Wear OS la bord şi de această dată cu un preţ ceva mai accesibil. Casio a intrat pe piaţa de ceasuri cu Android Wear de ceva vreme şi chiar dacă acum platforma se numeşte Wear OS, i-a rămas fidelă. Noul său model de smartwatch Pro Trek WSD-F20A aduce funcţiile lui Pro Trek la un preţ mai accesibil.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Terminalul oferă evident funcţii inteligente, precum interacţiunea cu notificările, activarea lui Google Assistant şi altele de acest tip. Puteţi folosi acest purtabil şi funcţiile sale GPS, dar şi hărţile chiar şi când sunteţi offline. Are şi rezistenţă la apă până la 50 de metri adâncime şi vine cu senzori speciali pentru aventurierii de junglă sau drumeţii montane.

E vorba despre busolă digitală, altimetru şi barometru. Corpul ceasului este protejat în regim 810G, certificare militară, care îi asigură rezistenţa la apă, intemperii, şocuri şi altele de gen. Terminalul are o selecţie specială de 9 aplicaţii alese de Casio pentru a îmbogăţi experienţa outdoor. Fie că e vorba despre aplicaţii legate de golf, înnot, pescuit şi multe altele, găsiţi de toate pentru acest device.

Ceasul măsoară 61.7 x 57.7 x 15.3 mm şi cântăreşte doar 90 de grame. Ecranul este un LCD cu diagonală de 1.32 inch şi rezoluţie de 320 x 320 pixeli. Avem la bord şi GPS, Glonass, Bluetooth 4.1 şi WiFi. Cu GPS activat timpul de utilizare este de până la 9 ore, iar cu economie a bateriei se ajunge şi la 2 zile de autonomie. Dacă originalul Casio Pro Trek costă 500 de dolari pe Amazon, noua sa versiune ajunge la doar 399 dolari.