Canon lansează 4 obiective 4K pentru filmări şi transmisii TV

0
858

Canon Europe a anunţat în această săptămână lansarea de noi obiective 4K pentru producţii profesionale de tip 2/3″: un obiectiv mediu field box telephoto (UJ66x9B), plus 3 obiective ENG/EFP pentru transmisii TV. Acestea sunt CJ24ex7.5B, CJ18ex7.6B şi CJ14ex4.3B. Ele fac parte dintr-o gamă nouă de obiective, UHDgc şi pot fi folosite cu uşurinţă în mediul de lucru PRO.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

CJ24ex7.5B, CJ18ex7.6B şi CJ14ex4.3B oferă o calitate şi operabilitate excelentă, fiind bazată pe tehnologie Canon de design optic. Aceste produse asigura rezoluţia 4K din centrul imaginii până la marginea acesteia. Există şi o protecţie specială şi lentile interne, gândite pentru a preveni reflexia şi a reduce efectul de ghosting sau petele de lumină. Toate acestea permit operatorului să surprindă imagini cu tonalitate înaltă.

Sticla tratată cu fluorină şi UD reduc aberaţiile cromatice, iar obiectivul oferă o claritate sporită. Ca atare nu vom avea artefacte neplăcute în medii solicitante, precum transmisiunile de competiţii sportive sau concerte. Noile obiective 4K au carcase compacte şi uşoare, pentru o mobilitate sporită a operatorilor de camere de filmat. Sunt ca atare ideale pentru realizarea de documentare şi crearea de conţinuturi informative.

Au şi o prindere ergonomică, ce permite susţinerea obiectivelor în mână, dar şi confort şi presiune minimă pe umăr. UJ66x9B este un obiectiv care mizează pe focalizare şi stabilitate maximă, suportând mărire până la 66x. Celelalte 3 modele au o unitate drive digitală de înaltă performanţă şi design şi ergonomie excelente.