Camionul electric Tesla apare în prima imagine live

0
1055

Se discută de multă vreme despre un camion electric de la Tesla, cu detalii oficiale urmând să apară în această lună. Până atunci tocmai a avut loc o mega scăpare, sub forma primei imagini live cu camionul firmei lui Elon Musk. Fotografia a apărut pe Reddit, într-o postare care a fost ştearsă rapid.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Designul aminteşte de acea siluetă dezvăluită de Tesla cu câteva luni în urmă. În special aripile prominente şi farurile angulare ne duc la această concluzie. Fotografia ar avea provenienţa menţionată drept “undeva în California”, acolo unde Tesla a mai testat vehicule în trecut. Compania care a creat Model S şi Model 3 are un eveniment programat pe 26 octombrie, atunci când va prezenta oficial noul camion.

Acesta ar urma să aibă o autonomie de 321, sau chiar 482 de kilometri cu o singură încărcare, ceea ce sună destul de bine. Totuşi nu e chiar o performanţă impresionantă pentru drumurile care taie SUA în două. Dacă Tesla o mai ţine în ritmul ăsta va avea o maşină în următorul film Transformers şi poate chiar Optimus Prime va deveni camion electric. Revenind la noul vehicul, nu avem nici măcar un nume oficial pentru el, dar ştim că va fi un camion de tip semi, care va beneficia de o versiune upgradată de Autopilot.

Va fi un camion “de zi”, fără o zonă specială de odihnă şi somn pentru tiriştii viitorului.