Camera video Sony HDR-CX12, acum cu suport AVCHD 1080i si detectare de zambete

0
604
sony_hdr_cx12_11

Dupa ce i-am vazut pe cei de la JVC lansand o serie de camere video cu suport AVCHD la inceputul saptamanii, Sony prezinta propria camera HD, care poate inregistra in format AVCHD la 1920 x 1080 pixeli. Vorbim despre modelul HDR-CX12, care are dimensiunile unei cutii de suc si poate face captura video direct pe carduri Memory Stick PRO Duo.
sony_hdr_cx12_11
Camera soseste cu un astfel de card (de 4GB), dar si cu tehnologia Sony Smile Shutter si cea de detectare a fetelor persoanelor filmate. Smile Shutter va folosi o “rama” virtuala care apare in clipa cand persoanele filmate zambesc, chiar si in timpul inregistrarii video. Exista si optiunea de a folosi aceasta functie special pentru copii si chiar si atunci cand camera este in standby.
sony_hrd_cx12_21
Sony HDR-CX12 este dotat cu un senzor CMOS ClearVid de 10 megapixeli insotit de un stabilizator de imagine si zoom optic de 12X (Carl Zeiss Vario-Sonnar T). Noua camera video poate face si captura audio in mod surround 5.1, in vreme ce HDR-CX12 va fi controlat cu ajutorul unui LCD de 2.7 inchi. Exista si taste frontale utilizate pentru a schimba focusul, stralucirea sau balansul de alb al camerei.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Sony a inclus in noul sau produs procesorul de imagine BIONZ, ca si in cazul seriei DSLR, iar HandyCam HDR-CX12 va fi disponibil din august la pretul de 900 de dolari. Precomenzile online incep de azi!

Sursa