Camera video dll Ikonoskop A-cam, HD pentru producatorii de filme

0
727

Daca sunteti pasionati de realizarea filmelor, puteti abandona vechile camere cu film, trecand in era digitala pentru a inregistra fara pic de compresie cu ajutorul acestei camere dll Ikonoskop A-cam.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Desi gadgetul arata ciudat, el se va dovedi mai mult decat util, folosind lentile disponibile de obicei pe camere super-16 cu film si oferind suport 1080p. Continuturile video rezultate vor fi inregistrate pe cele mai rapide carduri de memorie disponibile, astfel ca 12 minute de video vor fi inregistrate la 240 MB pe secunda.

Producatorii de filme vor aprecia si faptul ca aceasta camera este mica si cantareste doar 1 kilogram, pretul pastrand aceleasi proportii, la doar 9854 dolari, rezonabil, avand in vedere specificatiile. In plus, suma include si o lentila si un card de memorie Flash de 80 GB (imagine).

Ultimul aspect care trebuie precizat, inainte de a incepe sa facem economii pentru a achizitiona un A-cam, este faptul ca gadgetul filmeaza in format RAW cu un frame rate cuprins intre 1 si 60 de fps.

Sursa