Camera video digitala de inalta clasa de la Samsung

0
859

Noua lansare de la Samsung, cunoscuta si sub numele de SC-HMX20, se prezinta sub forma unei camere video digitale de inalta definitie. Cu un senzor CMOS de 6.4 megapixeli, zoom de 10x, detine si functionalitatea de a face fotografii cu 8 megapixeli. De asemeni, in modul fotografii, poate face poze in slow motion cu 300 FPS.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Samsung SC-HMX20

Fiind un produs din linia HMX20 a brand-ului Samsung, ne putem astepta la o camera video de cea mai inalta calitate, lucru dovedit de caracteristicile sale. Touchscreen-ul de 2.7 inchi permite navigarea prin meniu si fotografii incredibil de usor. SC-HMX20 are o memorie interna flash de 8 GB, dar accepta si alte carduri de memorie SDHC care pot fi inserate intr-un slot suplimentar cu care este dispusa camera.

Producatorul anunta ca aparatul dispune de un port USB, pentru incarcare si transfer de fisiere, dar si un cablu TV-out pt vizualizarea filmelor direct pe ecranul televizorului.

La 850$, 456 grame si luand in considerare toate specificatiile de mai sus, SC-HMX20 se inscrie in topul produselor de tipul sau.

Sursa