Camera Canon Cinema EOS C300 este acum oficială, vine cu un preţ pe măsură aşteptărilor cinematografice

0
795

Probabil din numele “Cinema” v-aţi dat seama că nouă camera Canon EOS C300 are ca scop filmările profesioniste… nu că preţul de 20.000 de dolari nu ar fi destul de clar în această privinţă. Produsul a fost prezentat săptămâna trecuta în cadrul unui eveniment oficial Canon desfăşurat la studiourile Paramount din Los Angeles.

Publicitate

Canon Cinema EOS C300 vine cu un procesor de imagine DIGIC DV III, un senzor de 9.84 megapixeli, suport pentru formatul Super 35 şi nivel ISO cuprins între 320 şi 20.000. Puteţi ajunge la 59.94 fps cu filmările pe această cameră, iar Canon afirma că noul său device este capabil să înregistreze până la 1000 de linii orizontale de rezoluţie.

Camera mai vine şi cu două inputuri XLR audio şi este capabilă să filmeze 160 de minute de clipuri video, înregistrate direct pe un card CF de 64 GB la un bitrate de 50mbps şi asta în mod 1080p. Se pare că produsul celor de la Canon este şi foarte rezistent, făcând faţă cu brio condiţiilor deşertice şi înfruntând praful, nisipul şi temperaturile extreme.

Ca ultima menţiune regizorul Martin Scorsese a fost foarte mulţumit de această cameră, deci mărturie mai bună despre calitatea sa nu se poate.