Bluesmart Series 2 este un troller smart pentru vacanţa de vară, cu GPS şi “super încărcător” (Video)

1
2004

Până şi trollerele au devenit smart în ziua de azi şi am descoperit un astfel de model marca Bluesmart Series 2, pe care îl puteţi lua cu voi în vacanţă fără probleme. Bluesmart pornea la drum în 2014, cu un astfel de transportor de bagaj inteligent, iar acum ne prezintă generaţia a doua.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noul model este ideal pentru cei care călătoresc des şi au lucruri importante de ţinut în troller. Bagajul vine cu funcţie de închidere automată, GPS şi urmărire pe hartă via GPS + 3G. Există chiar şi un “super încărcător” la bord, care poate alimenta un smartphone sau laptop fără probleme. Series 2 primeşte finanţare pe Indiegogo în aceste clipe şi a fost bine primit de public.

Gama de produse include 4 obiecte de transport în total, pornind de la “Cabin”, apoi “Check”, “Laptop Bag” şi “Passport Pouch”. Cabin este o geantă de 55 de cm, în vreme ce Check este o valiză de peste 60 cm, cu care veţi face check in fără probleme la aeroport. Ambele vin pe albastru, gri şi argintiu. Primul model costă 595 dolari, iar al doilea 695 dolari.

Ambele oferă şi tracking GPS + 3G, blocare automată digitală şi au un design aprobat de autoritatea aeroportuară din State. Cabin are o capacitate de 38 de litri, iar Check de 80 de litri, plus senzori de greutate şi un design în 3 straturi. Geanta pentru laptop are propriul său Supercharger şi monitorizare a poziţiei prin Bluetooth. Costă 395 dolari.

Passport Pouch este pur şi simplu un soi de mic portmoneu pentru paşaport, care include tracking Bluetooth, protecţie RFID şi are şi funcţie de găsire cu ajutorul telefonului. Costă 145 dolari. Puteţi finanţa proiectul aici.