BenQ vine cu reduceri speciale la videoproiectoare în pragul Cupei Mondial de Fotbal 2018

0
1006
BenQ

Cupa Mondială de Fotbal 2018 este un eveniment pe gustul tuturor, inclusiv al microbiștilor români ce vor sta cu sufletul la gură în fața micului ecran pentru a-și susține favoriții. Cei care au de gând să ducă experiența de vizionare la un nou nivel au la dispoziție și videoproiectoare precum cele de la BenQ.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest din urmă producător vine în întâmpinarea doritorilor cu oferte speciale la achiziția de proiectoare video în pragul Cupei Mondiale. Astfel până pe data de 31 mai se organizează o campanie națională de reduceri la proiectoarele BenQ, fiind implicați retaileri precum PC Garage, eMAG, Cel, evoMAG și IT Galaxy.

În ofertele online ale acestor comercianți veți găsi prețuri speciale pentru videoproiectoarele BenQ ce sunt gândite pentru pasionații de sport și filme. Produsele se bazează pe tehnologie DLP menită să ofere imagini clare și avem parte de rezoluții FHD sau 4K și de moduri de film sau fotbal dedicate.

Aveți mai jos o listă cu retailerii implicați în această campanie și accesând link-urile veți descoperi și care sunt videoproiectoarele ce se bucură de reduceri în această perioadă: